2011/2012

Nå som 2011 snart er over tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om året som har gått. Jeg tror dette har vært det beste året noen sinne. Jeg har gjort så utrolig mye gøy, og forandret meg veldig på en positiv måte. Jeg har verdens beste venner som jeg alltid kan ha det gøy med uansett. Jeg har fått mange nye venner og funnet på mange ting! Jeg har vært på Liverpool kamp, vært i København med Emma, på Øyafestivalen osv!


Lagde bare en video der jeg puttet inn mange minner, så slapp jeg å stappe dette innlegget fullt. (:

Jeg har også noen nyttårsforsett for det nye året:

♦ Bli mer positiv - jeg mener, se det positive i ting, tenke flere positive tanker, smile mer. Jeg tror alt vil bli så utrolig mye bedre da! 

♦ Sette pris på det jeg har - jeg skal bli mye flinkere til å sette pris på tingene jeg har. At jeg har så utrolig mange venner jeg kan stole på og finne på morsome ting med. At jeg har en bra familie og ikke er allergisk mot noe. At jeg bor i et av verdens beste og rikeste land. 

♦ Oppleve mer - jeg vil bli mye flinkere til å finne på ting, gå ut med venner, dra mer på kino, finne på ting og ikke bare sitte på dataen! 2012 skal bli et bra år!

Hva synes du om 2011? 

We Girls Love ThisAnbefaler sterkt å gå inn på http://wegirlslovethis.tumblr.com/. Kjente meg igjen i omtrent alt! Får så utrolig mye inspirasjon osv. Love ♥

iPad blogging

Nå sitter jeg og blogger fra ipaden, haha. Skulle egentlig bare teste om det funka å blogge og laste inn bilder her, men får ikke til alt ennå. Så ja, dette blir et randomt kjedelig innlegg. Kommer mer ordentlig blogging i kveld, så snakkes! :)

Noen som vet hvordan man legger til bilder eller går det ikke?

Outfit 221211topp - h&m | bukse - gina tricot | smykke - glitter 


Hva synes du?

Juleferie!!!!!

ENDELIG! Nå er det juleferie og jeg driver og pakker litt. Ellers hører jeg på musikk (Demi Lovato ♥♥♥) og chiller. Kommer ikke over at det er tre dager til julaften bare! Sorry for litt overdrevent innlegg, men må bare få ut gleden hehe. Også er det nyttårsaften også snart, blir fuuuuuuuuuunn. 

Skal dere noe spesielt i jula?

Dagens outfitskjorte - cubus | bukse - h&m | smykke - husker ikkeHva synes du? 

Lørrrrrrrdag

I dag tror jeg at jeg skal på byen og kjøpe julegaver. Er alltid sent ute med dem hehe. Har ikke kjøpt julekjole heller, men tror jeg skal det i morgen. Ellers skal jeg ha overnatting av Ada og Sonja i natt. Koselig ♥

Hva skal du i dag da?

ajkfnakjfanNå er jeg hos Maria med Cathrine. Chill. 

Hva gjør du denne kvelden da?

Farga håret!!!

Endelig har jeg fått farga det igjen. Eller stripet det hos frisøren. Jeg ble veldig fornøyd, jeg er alltid redd når jeg sitter med fargen i håret, "Blir det for lyst, blir det oransje?!" Haha, men det gikk fint. Nå må jeg bare kure det masse osv, så hvis noen vet om en bra kur, så si fra! :)

Hva synes dere? 

Demi LovatoDemi Lovato er forbildet mitt. Hun er bare helt perfekt. Hun er en av de aller peneste jeg har sett, og i tilleg er hun alt for god til å synge! Og jeg liker måten hun kom tilbake på. Etter hun hadde slitt med spiseforstyrrelser osv. Hun er et kjempebra forbilde for unge jenter som sliter med det samme. 

Hva synes du om Demi Lovato?

Farget håretUff, jeg faila med hårfarge igjen. Jeg skulle egentlig farge det en litt naturlig blondfarge, men så ble det hvit/grå. Jeg måtte ned på butikken for å finne en "nødfarge" også endte jeg opp med brun/mørkeblondt. Fytti, jeg angrer, men jeg har bestilt time hos frisøren i morgen! Så da får jeg fint hår igjen til jul!

Noen gang faila totalt med hårfarging? 

Innkjøp - 12.12.11

Var på byen her om dagen og kjøpte litt forskjellige ting jeg trengte. Jeg gidder ikke skrive hvor tingene kommer fra, kan heller si det i outfit eller noe. 

Hva synes du?

Ting som gjør meg glad

- Våkne til en passe tid i helgen og finne på noe gøy, få mye ut av dagen. 

- Vennene mine ♥ 

- Komplimenter. Hvem blir ikke glad for å random høre "Du hadde sykt fint hår i dag" eller lignende?

- Folk med humor. Haha, jeg elsker folk som kan tulle med ting og som man kan ha det gøy med. 
 
-  Shoppingturer. Elsker shoppingturer med venner. Også å etterpå komme hjem med masse nye kule ting!

- Tivoli. Jeg ELSKER å være på tivoli.- Jul. Alle pakkene og fri fra alt skolestress. Masse tid til å chille og være med venner. Finnes ikke bedre. 

- Positive folk. Man blir mye mer positiv selv av folk som ser lyst på ting.  

OM MEG

Jeg heter Sara og er 14 år. Jeg bor i Mandal. Jeg er velig glad i musikk og hører mest på Demi Lovato, Justin Bieber & Cody Simpson, men jeg elsker også Tokio Hotel, Bring Me The Horizon, Breaking Benjamin, Simple Plan osv. Jeg har hatt flere blogger før, men aldri blitt helt fornøyd. Jeg er liksom avhengi av å ha en blogg.. 

Twitter: Saraasl
Msn: saraelns@hotmail.com
Weheartit: Sarasl  

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

Hei, jeg heter Sara og blogger på denne bloggen. Jeg er 15 år og fra Mandal.

Lenker

hits