Simple Plan

Nå i det siste har jeg fått helt hekta på Simple Plan, som sikkert en del av vennene mine har fått med seg. Jeg har vært stor fan av dem lenge, men nå har jeg virkelig begynt å høre på dem igjen. Jeg elsker dem virkelig. Sangene dems gir bare så utrolig mye mening, noen av dem passer bare perfekt til følelsene mine der og da. Jeg elsker stemmen til Pierre. Alle i bandet virker bare så utrolig søte og morsome. Det er 10 år siden de ga ut sin første CD, og de sa at de gledet seg til 10 nye år! På de 10 årene har de gitt ut 4 CD'er og er akuratt de samme i bandet. Det er kult!

De kommer også med nytt album 21 juni! Kan virkelig ikke vente! Så fant jeg også ut at de skulle spille på en festival i Sverige i juni også. Blir seriøst kjempelei meg hvis jeg ikke kan dra! :( Meg og Ada må bare overbevise foreldrene om at vi må få lov, hehe.  

 


Har blitt litt veldig forelska i Pierre igjen.. ♥

Hva synes du om Simple Plan?

MIA på kino

På fredag var Ada, Linnea og jeg i Kristiansand og så MIA på kino. Gøy! Har fulgt med på det siden sesong 1, hihi. Så det var veldig kult å se dem på ekte og å få sett gamle episoder igen! Håper de kommer til Kr.sand flere ganger!

Så ventet vi på å bli hentet:Følger dere med på MIA?

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

Hei, jeg heter Sara og blogger på denne bloggen. Jeg er 15 år og fra Mandal.

Lenker

hits