Rettetang - anbefalingPositive ting: For det første blir den klar til bruk på 30 sekunder, noe som er supergreit! Det aller beste med den er at den gjør håret silkeglatt. Tror aldri jeg har hatt så glatt hår før. Jeg har lenge slitt med at retting tørker ut håret, men denne gjør virkelig ikke det! Håret mitt ser mye sunnere ut nå. Man kan også krølle håret, og jeg fikk jo verdens fineste dukkekrøller! Den har jo også bare et helt fantastisk design.
Negative ting: Jeg kan nesten ikke komme på noen negative ting. Det eneste er vel kanskje at den "lugger" litt i håret hvis ikke det er børsta godt nok, men ellers er det bare positive ting med den!

Jeg vet ikke om man får kjøpt denne i Norge. Merket på rettetangen er amika. Jeg kjøpte den i London. Den kostet £ 50, altså rundt 500 kr. Jeg har aldri hørt om merket før, men googlet det, og det er tydelighvis et bra merke. 

Har du prøvd rettetangen før, eller i det hele tatt noe fra amika?

Outfit 10.03.12


Bukse - cubus // singlett - gina tricot // skjorte - topshop

Hva synes du?

Big Ben

Big Ben er så utrolig fin ♥

London - bilderHer er noen av bildene fra London. Hadde det så utrolig gøy! Savner det kjempemye! Folkene var så hyggelige der. Jeg mener, man sier takk når man får noe, hilser på hverandre, spør hvordan andre har det, hjelper folk med å bære hvis man ser de sliter med det, holder dører oppe for hverandre. 

Jeg drømmer om å en dag flytte dit. Bo i et murhus rett utenfor byen. Jobbe som designer og ha mitt eget klesmerke. Tror nok ikke det kommer til å skje, men jeg skal i alle fall tilbake dit!

Har du vært i London før? Hva synes du om byen i så fall?

Outfit 28.02.12


Jakke - forever 21 // topp - zara // smykke - claires // bukse - bikbok (låner av Sonja) // veske - primark

Hva synes du?

London Eye

Åååh, alt er så fint fra London Eye, man kan se alt! Det var helt utrolig fint på kvelden! Alle lysene i byen og Big Ben bare sto der. Ikke at den skulle løpt av gårde da (haha). Alt var så utrolig fint. Seriøst, vil gjøre det en gang til!

Har du tatt London Eye?

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

Hei, jeg heter Sara og blogger på denne bloggen. Jeg er 15 år og fra Mandal.

Lenker

hits