Londooooon

Nå er jeg i London med Sonja og Cathrine! Blogger fra iPaden, så blir ikke bilder før jeg kommer hjem, hihi. Snakkes!!!

Day 4 & 5

Day 4 - Ønskelisten din for tiden.
Jeg har ikke èn ting jeg ønsker meg utrolig mye nå. Jeg mener, jeg har det egentlig skikkelig bra for tiden som det er. Selvfølgelig hadde det ikke skadet med litt flere penger eller lignende, men jeg klarer meg fint. Speilrefleks og iPhone 4 kunne jeg godt også hatt, hehe. 

Day 5 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.

.. trenger jeg å si mer, dette er jo helt grusomt! Vil bare informere om at jeg ikke gikk rundt med sånn hår, var bare en mellomfarge! I tilleg til at dette kun er 1 av 30 pinlige, hehe. Ligger nok værre bilder på pc'en enn dette. Kanskje jeg deler dem en dag, haha.

Har du hatt noen utrolig pinlige profilbilder før?

Endelig tilbake

Nå skal jeg prøve å begynne å blogge igjen. For nå er det vinterferie (!!) og jeg har tid. Om 2 dager drar jeg forresten til London med Cathrine, Sonja og Ada. Gleder meg noe helt sykt! Da blir det masse bilder og sånt. Men, i alle fall, denne siste tiden har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye annet enn å være med venner og sånt. Var forresten i bursdag til Sonja og Cathrine i går, så hvis Birthe eller Sonja legger ut bilder, så kanskje jeg kopierer noen og sånt. 

Senere i dag skal jeg på filmmaraton med noen folk. Vi skal se Ringenes Herre, jeg har faktisk ikke sett dem ordentlig før. Bare litt av en av dem eller noe. Ellers har jeg bare chillet i dag. Men, blogges senere da. Hadebra.Hva har du gjort i det siste da?

Outfit 13.02.12I dag gikk jeg med en helt enkel outfit. Har egentlig blitt ganske glad i svarte gensere og mørke bukser under. Det er så lite stress å gå med i skoledagene. Btw, beklager for bilder tatt inne, men jeg er veldig giddaløs og når jeg skulle ta bilder var det for mørkt ute..

Hva synes du?

Day 03

Day 3 - Det tiende bildet i den tiende mappen din.


Hehe, ganske kjedelig, men jaja. 90-tallet var jo bra :)

Day 02

Day 2 - Noe du savner.

Sommer. Sol. Skolefri. Kunne gjøre hva man ville. Finne på ting fordi hver dag. Kunne gå i hva man vil fordi det er så varmt ute. Livet er bare herlig når det er sommer. Kan virkelig ikke vente til sommer 2012!

Hva savner du?

Outfit 11.02.12

Hva synes du?

Day 01

Day 1 - Et bilde fra i dag. 

Image and video hosting by TinyPic

chiller ;)

Hehe, da var jeg tilbake igjen, nå sitter jeg og venter på Sonja og Cathrine og kanskje Ada. De skal sove her i natt, 10hi. Blir koselig. Nå er det bare rundt 2 uker så drar vi til London sammen, can't wait! Kommer sikkert mer blogging etter hvert.

Skjedd no i det siste?

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

Hei, jeg heter Sara og blogger på denne bloggen. Jeg er 15 år og fra Mandal.

Lenker

hits