2011/2012

Nå som 2011 snart er over tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om året som har gått. Jeg tror dette har vært det beste året noen sinne. Jeg har gjort så utrolig mye gøy, og forandret meg veldig på en positiv måte. Jeg har verdens beste venner som jeg alltid kan ha det gøy med uansett. Jeg har fått mange nye venner og funnet på mange ting! Jeg har vært på Liverpool kamp, vært i København med Emma, på Øyafestivalen osv!


Lagde bare en video der jeg puttet inn mange minner, så slapp jeg å stappe dette innlegget fullt. (:

Jeg har også noen nyttårsforsett for det nye året:

♦ Bli mer positiv - jeg mener, se det positive i ting, tenke flere positive tanker, smile mer. Jeg tror alt vil bli så utrolig mye bedre da! 

♦ Sette pris på det jeg har - jeg skal bli mye flinkere til å sette pris på tingene jeg har. At jeg har så utrolig mange venner jeg kan stole på og finne på morsome ting med. At jeg har en bra familie og ikke er allergisk mot noe. At jeg bor i et av verdens beste og rikeste land. 

♦ Oppleve mer - jeg vil bli mye flinkere til å finne på ting, gå ut med venner, dra mer på kino, finne på ting og ikke bare sitte på dataen! 2012 skal bli et bra år!

Hva synes du om 2011? 

2 kommentarer

Keths!

30.12.2011 kl.13:36

jeg har hatt ett fint år, men mye trist har også skjedd!

Emma Bieber<3

30.12.2011 kl.17:49

Jeg føler at mye har gått galt i 2011 hehe. Men det har skjedd MANGE gode ting også! :)

Skriv en ny kommentar

Hei, jeg heter Sara og blogger på denne bloggen. Jeg er 15 år og fra Mandal.
hits